Σχίνο Λουτρακίου : Στις φλόγες τυλίχθηκαν εξοχικές κατοικίες.

Σχίνο Λουτρακίου : Στις φλόγες τυλίχθηκαν εξοχικές κατοικίες.. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει καταστρέψει δύο σπίτια και έχει προξενήσει ζημιές σε σειρά άλλων. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως 7 μποφόρ και με το που θα χαράξει θα αρχίσει. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου, καίγοντας δασική έκταση. Στις φλόγες τυλίχθηκαν εξοχικές κατοικίες.

Οικισμοί εκκενώθηκαν ενώ κάτοικοι απομακρύνθηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει καταστρέψει δύο σπίτια και έχει προξενήσει ζημιές σε σειρά άλλων. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Ζημιές σε σπίτια και εκκένωση οικισμών.

Δήμος Λουτρακίου
Δήμος Λουτρακίου from new.loutraki-agioitheodoroi.gr
Ειδικότερα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Πύρινος εφιάλτης στον σχίνο κορινθίας: .έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου/ εκκενώνονται χωριά ενώ με το πρώτο φως της ημέρας στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Πυρκαγιά στην περιοχή σχίνο, κοντά σε οικισμό. Ο κλέαρχος μαρουσάκης για τους άνεμους που θα πνέουν στον σχίνο κορινθίας. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου, καίγοντας δασική έκταση.

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου, καίγοντας δασική έκταση. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. .έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου/ εκκενώνονται χωριά ενώ με το πρώτο φως της ημέρας στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο. Ζημιές σε τρεις κατοικίες προκάλεσε η φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η οποία συνεχίζεται και σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο σχινό κορινθίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες και έχει κάψει. Οι αρχές εκκένωσαν τους οικισμούς σχίνο και σωτήρα και όλη τη νύχτα έδιναν μάχη με τις φλόγες μόνο οι επίγειες δυνάμεις. Ζημιές σε σπίτια και εκκένωση οικισμών. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται δορυφορικές εικόνες από την διασπορά του καπνού από τη φωτιά στον σχίνο, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες.

Παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει καταστρέψει δύο σπίτια και έχει προξενήσει ζημιές σε σειρά άλλων. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο σχινό κορινθίας eurokinissi. .έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου/ εκκενώνονται χωριά ενώ με το πρώτο φως της ημέρας στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο.

Πυρκαγιά στο Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας - προληπτική ...
Πυρκαγιά στο Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας - προληπτική ... from www.capital.gr
Ζημιές σε σπίτια και εκκένωση οικισμών. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Ζημιές σε τρεις κατοικίες προκάλεσε η φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου, καίγοντας δασική έκταση. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η οποία συνεχίζεται και σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο σχινό κορινθίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες και έχει κάψει. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις.

Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται δορυφορικές εικόνες από την διασπορά του καπνού από τη φωτιά στον σχίνο, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Οικισμοί εκκενώθηκαν ενώ κάτοικοι απομακρύνθηκαν. Ο κλέαρχος μαρουσάκης για τους άνεμους που θα πνέουν στον σχίνο κορινθίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο λουτρακίου ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα που επικαλούνται δασοπυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι. Οι αρχές εκκένωσαν τους οικισμούς σχίνο και σωτήρα και όλη τη νύχτα έδιναν μάχη με τις φλόγες μόνο οι επίγειες δυνάμεις. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Ειδικότερα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο σχινό κορινθίας eurokinissi. Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost.gr. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η οποία συνεχίζεται και σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο σχινό κορινθίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες και έχει κάψει. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει καταστρέψει δύο σπίτια και έχει προξενήσει ζημιές σε σειρά άλλων.

Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Δήμος Λουτρακίου
Δήμος Λουτρακίου from new.loutraki-agioitheodoroi.gr
Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Ειδικότερα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 166 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων. Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost.gr. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου, καίγοντας δασική έκταση. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο λουτρακίου ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα που επικαλούνται δασοπυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι.

Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο σχινό κορινθίας eurokinissi. Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost.gr. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. .έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου/ εκκενώνονται χωριά ενώ με το πρώτο φως της ημέρας στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο. Οι αρχές εκκένωσαν τους οικισμούς σχίνο και σωτήρα και όλη τη νύχτα έδιναν μάχη με τις φλόγες μόνο οι επίγειες δυνάμεις. Ζημιές σε σπίτια και εκκένωση οικισμών. Ζημιές σε τρεις κατοικίες προκάλεσε η φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η οποία συνεχίζεται και σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο σχινό κορινθίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες και έχει κάψει. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Ειδικότερα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Post a Comment

0 Comments

close